ПРОНАЈДЕНО БЕЗЖИВОТНО ТЕЛО ВО КАНАЛОТ КАЈ ОРИЗАРИ

јули 25, 2023
0 минути

Како што дознаваме пред околу еден час е пронајдено безживотно тело на лице во каналот за наводнување во близина на Оризари.

На лице место е излезена Медицинска екипа, екипа од Територијалната противпожарна единица – Кочани а моментно се чека пристигнувањето на полицијата и на јавен обвинител.

За подетални информации, подоцна.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ