РЕАКЦИЈА ОД ЖИТЕЛИТЕ НА НЕКОЛКУ СЕЛА ПОРАДИ НЕДОСТИГ НА ВОДА

јули 25, 2023
0 минути

Група граѓани ни доставија писмена објава поради проблемот што го имаат со водоснабдувањето по воие пеколни горештини. Истиот го објавуваме во целост

„Здраво ние како поголема група на граѓани имаме голем проблем што трае веќе со денови. Заради надополнување на градскиот базен селата долни и горни Подлог, Мојанци, Бања и пола Тркање сме без вода на 40+ степени. Можеби со оваа објава што се надеваме дека ќе биде објавена од ваша страна ќе се реши проблемот некако… пробуваме веќе секако да најдеме решение“

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ