ПРВ ПОДГОТВИТЕЛЕН НАТПРЕВАР ЗА ГФК „ОСОГОВО“

Во Спорт
февруари 3, 2023
0 минути

По една седмица тренинзи играчите на ГФК „Осогово“ – Кочани утре (Сабота) ќе го одиграат и првиот контролен натпревар од неколкуте кои ги закажаа во пресрет на пролетниот дел од сезоната во Трета Фудбалска Лига – Исток.

На стадионот „Никола Мантов“ со почето во 13:00 часот ќе се сретнат „Осогово“ и комбинираниот тим на „Работнички“ од Скопје.

С.  Ивановски