РАЗГОВОР СО ЏОНИ (ЕПИЗОДА 2) – РОТАРИ КЛУБ КОЧАНИ-ВИНИЦА, СО САШКО АНДОНОВ

септември 22, 2022
1 минути

Интересна емисија. Добар соговорник кој освен значењето и работењето на Ротари клуб „Кочани-Виница“ ни изнесе и некои новини кои мислам дека досега беа непознати за јавноста. Погледнете ја и доколку Ве заинтересира догледајте ја.

С.  Ивановски