Ознака: Разговор со Џони

РАЗГОВОР СО ЏОНИ (ЕПИЗОДА 2) – РОТАРИ КЛУБ КОЧАНИ-ВИНИЦА, СО САШКО АНДОНОВ

РАЗГОВОР СО ЏОНИ (ЕПИЗОДА 2) – РОТАРИ КЛУБ КОЧАНИ-ВИНИЦА, СО САШКО АНДОНОВ

Интересна емисија. Добар соговорник кој освен значењето и работењето на Ротари клуб „Кочани-Виница“ ни изнесе и некои новини кои мислам дека досега беа непознати за јавноста. Погледнете ја и доколку Ве заинтересира догледајте ја. С.  Ивановски

ОД ВЕЧЕРЕВА НА КАНАЛОТ IVANOVSKI SLAVCO НА YOU TUBE НЕШТО НОВО

ОД ВЕЧЕРЕВА НА КАНАЛОТ IVANOVSKI SLAVCO НА YOU TUBE НЕШТО НОВО

Од вечерва  на каналот Ivanovski Slavco на You Tube ќе запонеме со  емитувањето на емисиите  „Разговор со Џони“. Вечерва прв соговорник е Зоран Тодоров од ЗГ „За здрав живот во Кочани“. Ќе се потрудиме во емисиите кои следуваат со нашите соговорници да отвориме актуелни теми кои ги засегнуваат жителите на Кочани. Ќе се потрудиме да…