ПРОБЛЕМОТ ЗА СИТЕ ПОСЕБНО ЗА ДЕЦАТА Е АГРЕСИВНОСТА НА КУЧИЊАТА СКИТНИЦИ

октомври 3, 2023
0 минути

Читател ни испрати краток допис со молба да истиот го објавиме бидејќи како што наведува во текстот стравот посебно за дечињата од агресивноста на кучињата скитници  е голем

„Бидејќи сте портал од информативен карактер би ве замилила да го објавите овој мој пост кој се однесува на мојата загриженост за кучињата скитници. Ве замолувам од аспект на децата, а се со цел некој од општината, градоначалникот или некоја друга служба да слушне за овој проблем. Не знам каде на друго место можам да се обратам за да се најде решение за овој проблем, а сум многу загрижена поради агресивноста на кучињата зада потоа не биде доцна“

Редовен читател

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ