РЕАКЦИЈАТА НА ГРАЃАНИТЕ ПРИФАТЕНА, СЕ ЧИСТИ ПАТНИОТ ПРАВЕЦ КОЧАНИ-ГРАТЧЕ

јуни 27, 2023
1 минути

Реакцијата на граѓаните на Кочани дека патниот правец Кочани-Гратче е во лоша состојба поради густата вегетација и лошата прегледност, надлежните од Општина Кочани со експресна реакција.

 

Од понеделникот започна расчистувањето на тој патен правец па веќе после првиот ден се гледаат и првите резултати.

Инаку овој патен правец е под надлежност на Општина Кочани.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ