ТРИНАЕСЕТ ЕКИПИ ГО ПРИЈАВИЈА УЧЕСТВОТО ЗА ПЕТРОВДЕНСКИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ

Во Спорт
јуни 26, 2023
1 минути

Тринаесет екипи го пријавија учеството на годинешниот XXI Петровденски турнир во мал фудбал, а денес во салата за венчавање беа одредени групите.

Група „А“

Амфенол технолоџи Македонија

Шери казино

Магни Фициент

Група „Б“

Осоговска куќа

Мастер Мустафа

Ауто Велт

Група „Ц“

Голден бојс

Џинџер бар

Рели

Група „Д“

Аледар Премиум хотел

Еуро петрол

Филитеа

Ефремови

Турнирот започнува на 28 Јуни (Среда) во 19:00 часот со натпреварот од групата „А“  „Шери казино“ – „Магни фициент“, а од 20:00 часот се игра натпреварот „Мастер Мустафа“ – „Ауто Велт“ од групата „Б“.

ДОКОЛКУ ВРЕМЕНСКИТЕ УСЛОВИ ДОЗВОЛУВААТ, НАТПРЕВАРИТЕ  ЌЕ  СЕ  ИГРААТ НА ТЕРЕНОТ ВО ООУ „СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ“, ВО СПРОТИВНО ВО САЛАТА НА ООУ „НИКОЛА КАРЕВ“

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ