РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ПОСТОЕЧКАТА ВОДОВОДНА ЛИНИЈА НА УЛИЦАТА „ШУКРИ ШАИН“

септември 9, 2022
0 минути

На улицата „Шукри Шаин“ деновиве Комуналното јавно претпријатие „Водовод“ изврши реконструкција на старата водоводна линија.

Со рекострукцијата на водоводната линија се овозможи надминување на проблемите со водоснабдувањето, како и отстранување на нелегалните приклучувања на линијата.

Општина  Кочани