РЕВИЈАЛЕН ФУДБАЛСКИ НАТПРЕВАР НА ВЕТЕРАНИТЕ НА ФК „МЛАДОСТ“ ОД ОРИЗАРИ

Во Спорт
август 12, 2022
1 минути

Утре (Сабота) со почеток во 17:30 часот на теренот покрај Масалница ќе се одигра традиционалниот ревијален фудбалски натпревар помеѓу ветераните на ФК „Младост“ од Оризари.

Организаторот на натпреварот упатува покана до сите заинтересирани кои со своите настапи во „Младост“ оставиле траен белег и допринеле за развојот на фудбалот во Оризари.

По завршувањето на натпреварот продолжува традиционалната дружба во „Кокси“. Учеството на оваа забава изнесува 400,00 денари.

 

С. Ивановски