ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 28.10.2021 ГОДИНА (ЧЕТВРТОК)

октомври 27, 2021
0 минути

За Четврток (28.10.2021 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од 07:30 – 11:00 часот ќе имаат улиците: „Стамен Манов“, „Славчо Стојменов“, „Партизанска“ и „Шукри Шаин“ – Ромско маало.

Кочани, Оперативци