„СЕЈМЕНИ“ ОРГАНИЗИРАНО НА БАРАЖОТ

Во Спорт
мај 25, 2023
1 минути

Навивачката група „Сејмени“ во Недела организираат патување за Скопје на бараж натпреварот против „Тетекс“

Зборното место е во 14:00 часот во „Паркот на Револуцијата“, а превозот е бесплатен.

Се очекува и овој пат „Сејмени“ да бидат дванаесеттиот играч на „Осогово“.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ