СО ЗАКАНА ОД ВРАБОТЕН НА БЕНЗИНСКА ПУМПА ОДЗЕЛ ПАРИ

јуни 12, 2022
1 минути

На 12.06.2022 во 03.32 часот било пријавено дека во Кочани едно лице со закана од вработен на бензиска пумпа одзелo пари.

Се работи на расчистување на случајот.

ИЗВОР:  Дневни билтени од МВР