СУБВЕНЦИИ ЗА КУПЕН ВЕЛОСИПЕД! СУПЕР ЦЕНИ ЗА СИТЕ ВЕЛОСИПЕДИ!

март 15, 2022
1 минути

За сите граѓани на ОПШТИНА КОЧАНИ! 14.03 – 13.04

ИМАЈ ЕКОЛОШКО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО!

3.000 денари за секој купен велосипед од минимум 24″!

Доделување по принцип прв дојден, прв услужен!

Субвенциите важат за купување во готово и за купување на рати!

River Soft КОЧАНИ

ул. Стево Теодосиев бр.15

033 / 612 – 605

075-287-116

За подетални информации посетете го следниот линк: https://bit.ly/3MKCVxT