Ознака: амор

ВО САБОТА, ВО РЕСТОРАН „АМОР“, ЗАБАВА СО МИРЗА СЕЛИМОВИЧ

ВО САБОТА, ВО РЕСТОРАН „АМОР“, ЗАБАВА СО МИРЗА СЕЛИМОВИЧ

Менаџерскиот тим на Хотел „Амор“ во Сабота организира забава со Мирза Селимович. Картите се пуштени во продажба и истите можат да се набават во Ресторан „Амор“ или на рецепцијата во Хотел „Амор“. Ве очекуваме на добра забава

РЕСТОРАН „АМОР“ ЗАКАЖА НОВА ГОЛЕМА ЗАБАВА

РЕСТОРАН „АМОР“ ЗАКАЖА НОВА ГОЛЕМА ЗАБАВА

Уште не стивнале импресиите од големата забава што во пресрет на Нова година ја организираше ресторан „Амор“ кога гостите ги забавуваше познатиот „TROPICO  BAND“ кога еве сега за Божиќ менаџерскиот тим на „Амор“ закажа нова голема забава. На 7 јануари во Ресторан „Амор“ ќе гостува Дарко Филиповиќ што е убава можност за уште една голема…

АЈДЕ, ВО САБОТА НА ДОБРА ЗАБАВА ВО РЕСТОРАН „АМОР“

АЈДЕ, ВО САБОТА НА ДОБРА ЗАБАВА ВО РЕСТОРАН „АМОР“

Во пресрет на Новогодишните празници менаџерскиот тим на Ресторан „Амор“ од Кочани се реши да организира уште една добра забава. Одговарајќи на желбите на своите посетители во Сабота (25.12.2021 година) со почеток во 21:00 часот ќе започна забавата со познатата и призната група „TROPICO  BAND“. Резервации на телефонските броеви: 076-276-999   и   072-275-643 Па ајде да…