АЈДЕ, ВО САБОТА НА ДОБРА ЗАБАВА ВО РЕСТОРАН „АМОР“

декември 22, 2021
1 минути

Во пресрет на Новогодишните празници менаџерскиот тим на Ресторан „Амор“ од Кочани се реши да организира уште една добра забава.

Одговарајќи на желбите на своите посетители во Сабота (25.12.2021 година) со почеток во 21:00 часот ќе започна забавата со познатата и призната група „TROPICO  BAND“.

Резервации на телефонските броеви: 076-276-999   и   072-275-643

Па ајде да ја испратиме годината со една прекрасна забава.