РЕСТОРАН „АМОР“ ЗАКАЖА НОВА ГОЛЕМА ЗАБАВА

јануари 5, 2022
1 минути

Уште не стивнале импресиите од големата забава што во пресрет на Нова година ја организираше ресторан „Амор“ кога гостите ги забавуваше познатиот „TROPICO  BAND“ кога еве сега за Божиќ менаџерскиот тим на „Амор“ закажа нова голема забава.

На 7 јануари во Ресторан „Амор“ ќе гостува Дарко Филиповиќ што е убава можност за уште една голема забава.

Ајде, спремни, забавата започнѕва за два дена