ВО САБОТА, ВО РЕСТОРАН „АМОР“, ЗАБАВА СО МИРЗА СЕЛИМОВИЧ

септември 20, 2023
0 минути

Менаџерскиот тим на Хотел „Амор“ во Сабота организира забава со Мирза Селимович. Картите се пуштени во продажба и истите можат да се набават во Ресторан „Амор“ или на рецепцијата во Хотел „Амор“.

Ве очекуваме на добра забава