Ознака: моторџии

МОТОРЏИИТЕ ОД ДВАТА МОТО КЛУБА ОД КОЧАНИ НА ЗАЕДНИЧКО ДРУЖЕЊЕ ВО ПРВИОТ ДЕН ОД НОВАТА ГОДИНА

МОТОРЏИИТЕ ОД ДВАТА МОТО КЛУБА ОД КОЧАНИ НА ЗАЕДНИЧКО ДРУЖЕЊЕ ВО ПРВИОТ ДЕН ОД НОВАТА ГОДИНА

Она што го започнаа во саботата во сега веќе изминатата година, денес членовите на двата мото клуба од Кочани „Желки“ и „Strong riders“ го продолжија и првиот ден во годината во која само што зачекоривме. Првиот ден од новата година дваесетина челниве од двата мото клуба од Кочани  го искористија за заедничка дружба која започна…

МОТОРЏИИТЕ, ДЕДО МРАЗОВЦИ ИМ ПОДЕЛИЈА НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА НА ДЕЦАТА

МОТОРЏИИТЕ, ДЕДО МРАЗОВЦИ ИМ ПОДЕЛИЈА НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА НА ДЕЦАТА

Членовите од двата мото клуба во Кочани „Strong riders“ и  „Желки“ она што го најавија во целост го реализираа. Денес по повод Новогодишните празници поголем број членови од двата мото клуба од Кочани облечени во костимот на најпопуларниот дедо, Дедо Мраз, најпрвин со нивните мотори продефилираа низ улиците на Кочани за да финишираат во „Паркот…

НОВОГОДИШНО ДЕФИЛЕ НИЗ КОЧАНСКИТЕ УЛИЦИ „ДЕДО МРАЗ НА ТРКАЛА„

НОВОГОДИШНО ДЕФИЛЕ НИЗ КОЧАНСКИТЕ УЛИЦИ „ДЕДО МРАЗ НА ТРКАЛА„

Двата мото клуба од Кочани „Strong riders“ и  „Желки“, по повод  Новогодишните празници, во Сабота (30 Декември)  организираат дружење со најмладите. Најпрвин членови од двата мото клуба облечени во облека на „Дедо мраз“ со своите мотори ќе продефилираат низ Кочанските улици а како крајна дестинација ќе им биде „Паркот на Револуцијата“. Сите заинтересирани дечиња, на…