Ознака: Никола Мантов

ЗГ „НИКОЛА МАНТОВ“ ОД КОЧАНИ ДОДЕЛИ СТИПЕНДИИ ЗА СЕДУМ МЛАДИ НАДЕЖНИ ИГРАЧИ НА ГФК „ОСОГОВО“

ЗГ „НИКОЛА МАНТОВ“ ОД КОЧАНИ ДОДЕЛИ СТИПЕНДИИ ЗА СЕДУМ МЛАДИ НАДЕЖНИ ИГРАЧИ НА ГФК „ОСОГОВО“

Седум млади играчи од ГФК „Осогово“ на возраст од 16 – 18 години денес добија стипендии кои им ги обезбеди ЗГ „Никола Мантов“ од Кочани. Висината на стипендиите е 3.000 денари и ќе трае во периодот Март -Јуни 2023 година. Стипендиите на младите играчи на ГФК „Осогово“: Давид Тренчев, Дејвид Иванов, Дарко Петров, Марко Ефтимов,…

НОВА ДОНАЦИЈА ОД ЗГ „НИКОЛА МАНТОВ“ ЗА МЛАДИНСКИТЕ КАТЕГОРИИ НА ГФК „ОСОГОВО“

НОВА ДОНАЦИЈА ОД ЗГ „НИКОЛА МАНТОВ“ ЗА МЛАДИНСКИТЕ КАТЕГОРИИ НА ГФК „ОСОГОВО“

Во пресрет на првиот пролетен натпревар на „Осогово“ како домаќини во Трета Фудбалска Лига – Исток, во подтрибинскиот простор ЗГ „Никола Мантов“ на младинските категории на ГФК „Осогово“ донираше 100 мошне квалитетни маици со логото на клубот а уште 20 се на печатење а ќе бидат наменети за тренерите и другите структури во еден од…

ДОНАЦИЈА ЗА ГОЛМАНИТЕ НА МЛАДИНСКИТЕ КАТЕГОРИИ НА „ОСОГОВО“ ОД ЗГ „НИКОЛА МАНТОВ“ – КОЧАНИ

ДОНАЦИЈА ЗА ГОЛМАНИТЕ НА МЛАДИНСКИТЕ КАТЕГОРИИ НА „ОСОГОВО“ ОД ЗГ „НИКОЛА МАНТОВ“ – КОЧАНИ

Во пресрет на 17-тото издание на Меѓународниот Фудбалски Турнир „Драганица Куп“ Здружението на граѓани „Никола Мантов“ од Кочани ги зарадува голманите од младинските категории на клубот. Имено, тие им донираа три професионални голмански ракавици од германско производство и им посакаа успешни одбрани во претстојните натпревари. Од здружението истакнаа дека овде не застануваат, напротив, секогаш ќе…

ЗДРУЖЕНИЕТО „НИКОЛА МАНТОВ“ ДОНИРАШЕ 73 КОМПЛЕТИ ТРЕНЕРКИ ЗА СИТЕ МЛАДИНСКИ КАТЕГОРИИ НА ГФК “ОСОГОВО“

ЗДРУЖЕНИЕТО „НИКОЛА МАНТОВ“ ДОНИРАШЕ 73 КОМПЛЕТИ ТРЕНЕРКИ ЗА СИТЕ МЛАДИНСКИ КАТЕГОРИИ НА ГФК “ОСОГОВО“

Здружението „Ника Мантов“ од Кочани продолжува со својата мисија, помагање на ГФК „Осогово“. Овој пат Здружението донираше 73 комплети тренерки за сите младински категории на ГФК „Осогово“ (пионери, кадети, младинци). „Јавна и голема благодарност до членовите на здружението НИКОЛА МАНТОВ за донацијата во тренерки за сите младинци, кадети и пионери на ГФК „Осогово“! Нивната континуирана…