Ознака: пари

УБАВА ВЕСТ – ПО НЕПОЛНИ ДВА ЧАСА ОД ОБЈАВАТА СЕ ЈАВИЛ СОПСТВЕНИКОТ НА ЗАГУБЕНИТЕ ПАРИ

УБАВА ВЕСТ – ПО НЕПОЛНИ ДВА ЧАСА ОД ОБЈАВАТА СЕ ЈАВИЛ СОПСТВЕНИКОТ НА ЗАГУБЕНИТЕ ПАРИ

По неполни два часа од објавата на нашиот портал дека наш сограѓанин нашол изгубени пари кај еден од банкоматите на „Тутунска банка“ се јави Миле Јанев човекот што ги нашол парите и не информираше дека лицето кое ги загубило парите му се јавило на  објавениот телефонскиот број. Му кажал кое време, каде и колку била…

СО ДВЕ КОМБИНАЦИИ ОД 40,00 ДЕНАРИ ДО ДОБИВКА ОД 440.000 ЕВРА

СО ДВЕ КОМБИНАЦИИ ОД 40,00 ДЕНАРИ ДО ДОБИВКА ОД 440.000 ЕВРА

Неполни 24 часа по извлечените броеви од 11-тото коло на играта на среќа „Лото 37“ што ја организира Државната лотарија и добиената седумка почнаа да излегуваат и првите сознанија. Тикетот е уплатен во „Балила 1“ во Кочани или киоскот „Кај Џајката“. Тикетот има две комбинации со вкупна вредност од 40,00 денари кои на среќното семејство…

ЛОТО СЕДУМКАТА ПАДНА ВО КОЧАНИ

ЛОТО СЕДУМКАТА ПАДНА ВО КОЧАНИ

Лото седумката од играта „Лото 37“ која ја организира Државната лотарија падна во Кочани и истата на среќниот добитник му донесе добивка од 27.385.728 денари или околу 440,000 евра. Тикетот е уплатен во „Балила 1“ во Кочани, а броевите од добитната комбинација се: 4, 10, 17, 28, 30, 32, 37. На среќниот добитник или добитниците…