Ознака: приварни школи

„MUSIC ON“ – ГО ОДРЖА ЧЕТВРТИОТ ТРАДИЦИОНАЛЕН ЗАВРШЕН ЧАС

„MUSIC ON“ – ГО ОДРЖА ЧЕТВРТИОТ ТРАДИЦИОНАЛЕН ЗАВРШЕН ЧАС

Синоќа во салата на „Мултикултурниот Центар“ во Кочани 32 ученика од школа по гитара „Music On“ од Кочани и нивниот ментор Дејан Алексовски по четврти пат успешно се претставија пред љубителите на музиката, одржувајќи го „Завршниот час“, и оставајќи зад себе уште една успешно реализирана школска година. Прекрасно изведените музички нумери од домашни и странски…

ШКОЛА ЗА ГИТАРА „SOUND CENTER“ ВРШИ УПИСИ НА УЧЕНИЦИ

ШКОЛА ЗА ГИТАРА „SOUND CENTER“ ВРШИ УПИСИ НА УЧЕНИЦИ

Школата за гитара „Sound Centar“ врши уписи на ученици за изучување на гитара и ударни инструменти. Индивидуална или групна настава за –          Гитара –          Бас гитара –          Ударни инструменти Наставата ја водат Воислав Петров и Емил Милев Училиштето се наоѓа во склоп на Спортската сала „Сашо Лазарев – Чапо“ во Кочани. Наставата започнува од 1 октомври. Телефон за контакт:…

ШКОЛА ЗА ГИТАРА „MUSIC ON“ – ГО ОДРЖА ТРАДИЦИОНАЛНИОТ ЗАВРШЕН ЧАС

ШКОЛА ЗА ГИТАРА „MUSIC ON“ – ГО ОДРЖА ТРАДИЦИОНАЛНИОТ ЗАВРШЕН ЧАС

Учениците од единствената школа по гитара „Music On“ од Кочани и нивниот ментор Дејан Алексовски успешно се претставија пред љубителите на музиката со својот „Завршен час“, зад кој оставија уште една успешно реализирана школска година. Прекрасно изведените музички нумери од домашни и странски изведувачи ја разгалија публиката која се собра во салата на „Мултикултурниот центар“…