ОД ВЕЧЕРЕВА НА КАНАЛОТ IVANOVSKI SLAVCO НА YOU TUBE НЕШТО НОВО

септември 14, 2022
1 минути

Од вечерва  на каналот Ivanovski Slavco на You Tube ќе запонеме со  емитувањето на емисиите  „Разговор со Џони“.

Вечерва прв соговорник е Зоран Тодоров од ЗГ „За здрав живот во Кочани“.

Ќе се потрудиме во емисиите кои следуваат со нашите соговорници да отвориме актуелни теми кои ги засегнуваат жителите на Кочани. Ќе се потрудиме да ги поканиме за соговорници и оние кои  оставија трага во спортот, културата, економијата, како во Кочани така и во Македонија.

Ви посакувам пријатна забава

С. Ивановски