Ознака: трибина

ИЗГРАДБАТА НА ПЛАТФОРМА ЗА КАТНА ГАРАЖА НЕ ДОБИ ЗЕЛЕНО СВЕТЛО ОД ГРАЃАНИТЕ

ИЗГРАДБАТА НА ПЛАТФОРМА ЗА КАТНА ГАРАЖА НЕ ДОБИ ЗЕЛЕНО СВЕТЛО ОД ГРАЃАНИТЕ

Вечерва во салата на „Мултикултурниот Центар“ во Кочани се одржа јавна трибина на која единствена точка беше предлог изградба на платформа за катна гаража кај големиот паркинг, пред ламела „Б“ во Градскиот Трговски Центар. На трибината присуств8уваа претставници од станарите на блокот „Б“, сопственици на дуќани и обични граѓани кои масовно се вклучија во дискусијата….

ПОКАНА ЗА ЈАВНА ТРИБИНА ЗА ИЗГРАДБА НА ПЛАТФОРМА ЗА КАТНА ГАРАЖА

ПОКАНА ЗА ЈАВНА ТРИБИНА ЗА ИЗГРАДБА НА ПЛАТФОРМА ЗА КАТНА ГАРАЖА

Се покануваат и известуваат граѓаните, институциите и невладините организации од Општина Кочани дека на ден 05.07.2022 година со почеток во 20:00 часот во салата на Мултикултурниот центар – Кочани, ќе се одржи Јавна трибина во врска со реализација на проект – Изградба на платформа за катна гаража на „Големиот паркинг“ во Градскиот Трговски Центар –…

ОДРЖАНА ЈАВНА ТРИБИНА ПОРАДИ ЗАГАДЕНОСТА НА ВОЗДУХОТ, ВОДАТА И ПОЧВАТА

ОДРЖАНА ЈАВНА ТРИБИНА ПОРАДИ ЗАГАДЕНОСТА НА ВОЗДУХОТ, ВОДАТА И ПОЧВАТА

Вчера во просториите на Мултикултурниот центар во Кочани, со почеток во 18:00 часот, се одржа Јавна трибина во врска со загаденоста на воздухот, водата и почвата како последица од работењето на фабриката Пејпер Мил во Кочани. На јавната трибина беа поканети и присуствуваа сите заинтересирани граѓани, институции, невладини организации, членови на Советот на Општина Кочани,…

ЈАВНА ТРИБИНА ЗА ЗАГАДЕНОСТА КАКО ПОСЛЕДИЦА ОД РАБОТЕЊЕТО НА ПАЈПЕР МИЛ

ЈАВНА ТРИБИНА ЗА ЗАГАДЕНОСТА КАКО ПОСЛЕДИЦА ОД РАБОТЕЊЕТО НА ПАЈПЕР МИЛ

Се известуваат сите граѓани, институции и невладини организации од Општина Кочани дека на ден 30.03.2022 година со почеток во 18:00 часот во салата на Мултикултурниот центар – Кочани, ќе се одржи Јавна трибина во врска со загаденоста на воздухот, водата и почвата како последица од работењето на фабриката Пејпер Мил во Кочани. Се повикуваат сите…

ЈАВНА ТРИБИНА ЗА ИЗГРАДБА НА ДОМ ЗА ПРЕСТОЈ НА НЕЗГРИЖЕНИ ЛИЦА

ЈАВНА ТРИБИНА ЗА ИЗГРАДБА НА ДОМ ЗА ПРЕСТОЈ НА НЕЗГРИЖЕНИ ЛИЦА

Во вторник, на 22 февруари 2022 година, со почеток во 17 часот, во салата на Мултикултурниот центар во Кочани, Општина Кочани организира јавна трибина за граѓаните од Градска четврт 5. Предмет на трибината е проектот за изградба на дом за престој на незгрижени лица, намена А3 – групно домување. На трибината, стручните служби на Општина Кочани…