Ознака: змии

ГРАЃАНИТЕ  ПРЕДУПРЕДУВААТ  НА  ВНИМАТЕЛНОСТ  –  ЗМИИ  ИМА  НАСЕКАДЕ

ГРАЃАНИТЕ ПРЕДУПРЕДУВААТ НА ВНИМАТЕЛНОСТ – ЗМИИ ИМА НАСЕКАДЕ

Само што добивме фотографии и клип направени на тротоарот на десниот кеј на реката веднаш спроти „Мултикултурниот центар“. „Случајно минував и забележав како од еден мал отвор на самиот кеј од реката излегува змија. Таа можеби не е опасна, но сепак самата помисла дека овде минуваат и помали дечиња може да им внесе страв во…