ВЕЧЕРВА ОТВОРАЊЕ НА НОВ VIP VLT CLUB

ноември 4, 2023
1 минути

Вечерва во село Грдовци во просториите на поранешен  „Кмет бар“ се отвора нов  Vip  Vлѕ  Club.

Отворањето е закажано за во 17:00 часот.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ