ВЕЛИГДЕНСКИ ДЕНОВИ 02 – 08 МАЈ

мај 2, 2024
1 минути

Во организација на Општина кочани од 02-08 Мај во „Паркот на Револуцијата“ во Кочани ќе бидат одржани „Велигденски денови“ кои ќе бидат испочнети со најразлични содржини.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ