ВО ЧЕТВРТОК ХУМАНИТАРЕН КОШАРКАРСКИ НАТПРЕВАР: „ПРОФЕСОРИ“ – „УЧЕНИЦИ“

Во Спорт
ноември 27, 2023
1 минути

Во Четврток (30.11.2023 година) Младинската организација при СОУ „Љупчо Сантов“ – Кочани организира „Хуманитарен кошаркарски натпревар“.

Натпреварот ќе се одржи во спортската сала „Сашо Лазарев – Чапо“ со почеток во 20:00 часот.

Забавата на овој натпревар ќе ви биде загарантирана, проследена со многу активности и изведби, кои го прават овој настан посебен на свој начин.

Цената на влезницата е 50 денари а истите ќе бидат во продажба од Понеделник.

Средствата од овој натпревар ќе бидат наменети за хуманитарни цели.

СОУ „Љупчо Сантов“ – Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ