ВО СРЕДА НОЌНО СКИЈАЊЕ НА „ПОНИКВА“

јануари 15, 2024
0 минути

Како што не информираат од менаџерскиот тим под чии ингеренции се ски лифтовите на Пониква, во Среда (17.01.2024 година) на патеката 1 и патеката 3 ќе има ноќно скијање.

Љубителите на скијањето за цена од 700 денари ќе можат да се скијаат во периодот од 17:00 до 20:00 часот.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ