МИРЧЕ НАТКОВ НА ТРЕНЕРСКАТА КЛУПА НА „ОСОГОВО“?

Во Спорт
јануари 15, 2024
0 минути

Некогашниот играч на „Осогово“ а подоцна и на „Силекс“од Кратово,  Мирче Натков е еден од кандидатите да седне на тренерската клупа на „Осогово“.

Натков би требало да биде првиот помошник на Шефот на Стручниот штаб Добринко Илиевски откако досегашниот негов прв асистент Даниел Гоцевски од оправдани причини го најавил своето заминување.

Мирче Натков моментно ја извршува функцијата Тренер на ФК „Карбинци“, екипа која се натпреварува во Трета Фудбалска Лига – Исток.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ