ЗАВРШЕН КОНЦЕРТ НА МУЗИЧКОТО УЧИЛИШТЕ „SOUND CENTER“

јуни 22, 2024
1 минути

Во Понеделник (24.06.2024 година) во Кафе бар „Бавча“ во Спортско Рекреативниот центар „Бавчалук“ завршен концерт ќе одржи музичкото училиште „Sound Center“.

Учениците кои работат под менторство  на професор Воислав Петров ќе се претстават со изведба на домашни и странски нумери  со изведби на гитара, бас гитара, тапани и соло пеење.

Концертот започнува во 20:00 часот.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ