IN MEMORIAM

јуни 22, 2024
0 минути

Како молња одекна веста дека денес попладне ненадејно почина Миле Андонов, долгогодишен стопанственик и човек од политичкото милје во Македонија.

Андонов како член на СДСМ беше и член на Собранието на Република Македонија.

Нека му е вечна слава

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ