НА ПЕТРОВДЕН, КОНЦЕРТ НА „НОКАУТ“

јули 2, 2024
0 минути

Концерт на НОКАУТ во рамките на одбележувањето на Петровден, празникот на Кочани
12 јули (петок), 21:00 часот
Споменик на слободата – Кочани

Општина  Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ