Ознака: приватни школи

ВО КОЧАНИ ЗАПОЧНА СО РАБОТА НОВАТА МУЗИЧКА ШКОЛА „SOUND CENTAR“

ВО КОЧАНИ ЗАПОЧНА СО РАБОТА НОВАТА МУЗИЧКА ШКОЛА „SOUND CENTAR“

Музичката школа „Sound Centar“ во Кочани официјално започна со работа. Лоцирана во простории кај Спортската сала „Сашо Лазарев Чапо“ музичката школа нуди можност за изучување на гитара и ударни инструменти за деца, тинејџери и возрасни, за лица од 6 до 66 години. Со школата раководи наставникот по гитара Воислав Петров, а изучувањето на ударни инструменти…

ВО ТЕК СЕ УПИСИТЕ ВО „MUSIC ON ШКОЛА ЗА ГИТАРА“

ВО ТЕК СЕ УПИСИТЕ ВО „MUSIC ON ШКОЛА ЗА ГИТАРА“

Во тек се уписите во „Music On Школа за гитара“ – Групна и индивидуалнa настава за свирење гитара. – Индивидуална настава за свирење Бас гитара. – Наставата во групи се одвива со мал број на ученици и истата започнува од 01.10.2023 година – Возраст на деца: над 9 години. – Програмата се одвива со физичко…

„HELEN DORON ENGLISH“: 10 ГОДИНИ ЛИДЕРИ ВО НЕФОРМАЛНОТО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ДЕЦА ВО ДРЖАВАТА, А 4 ГОДИНИ ПРИСУТНИ ВО КОЧАНИ“

„HELEN DORON ENGLISH“: 10 ГОДИНИ ЛИДЕРИ ВО НЕФОРМАЛНОТО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА ДЕЦА ВО ДРЖАВАТА, А 4 ГОДИНИ ПРИСУТНИ ВО КОЧАНИ“

По повод 10 годишниот јубилеј на Хелен Дорон Македонија, овој викенд во хотел Сириус во Струмица се оддржа голема прослава во која беа присутни сите франшизери и сертифицирани Хелен Дорон учители во франшизната мрежа на Хелен Дорон во Македони На присутните им се обратија најзаслужните поради кои овој бренд постои во државата и успешно функционира…

УПИСИТЕ  ВО „HELEN DORON ENGLISH“ СЕ ВО  ТЕК

УПИСИТЕ ВО „HELEN DORON ENGLISH“ СЕ ВО ТЕК

Иднината на нашите деца зависи од квалитетот на нивната едукација. Со „Helen Doron English“ едукацијата го носиме светот блиску до вашите деца и им овозможуваме пристап до високо квалитетна едукација. Како нашиот уникатен метод се разликува од стандардните едукативни системи? – Учиме на природен, на забавен начин и интерактивен начин — Создаваме билингвални деца, кои…