ЗОРАН НИКОЛОВ, ЧЛЕН НА ПСК „ОСОГОВО“ – КОЧАНИ ГО ОСВОИ ВРВОТ „АКОНКАГВА“ 6962 МЕТРИ

Во Спорт
февруари 15, 2024
1 минути

Честитки и големо браво за нашиот член Зоран Николов кој денеска го искачи највисокиот врв на Американскиот континент врвот АКОНКАГВА со 6962 мнв и со овоа големо достигнување го оправдуваме изборот за најдобар клуб во Општина Кочани и уште еднаш потврдуваме за најуспешен и најдобар клуб на истокот од земјата со врвни високогорски достигнувања.

Аклиматизацијата ја направи искачувајќи го врвот Бонете 5100 мнв.

Честитки и да  му посакаме среќно вракање назад во Македонија .

ПСК Осогово – Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ