АПЕЛ ЗА ПОМОШ – ЗАЕДНО ДА БИДЕМЕ ПОБЕДНИЦИ

април 17, 2024
1 минути

Заедно да бидеме победници во оваа тешка Борба!
Драги хумани луѓе јас Дијана Т.боледувам од ретка болест Neuromilit Optucus болест која поради нејзината сериозност доведува до заматен вид(губење на видот и отежнато движење),за подобрување на состојбата потребна е соодветна терапија која чини доста скапо,за тоа ми е потребна вашата хумана рака…
И споделувањето е донација.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ