БИБЛИОТЕКА „ИСКРА“ – ПРОМОЦИЈА НА ПОЕТСКА ЗБИРКА „КОГА ТАЈНО ГИ МАМЕВ ЧУВСТВАТА“

јули 10, 2023
1 минути

Утре, 10 јули во 17 часот, во организација на ЈОУ Библиотека „Искра“ – Кочани ќе биде промовирана поетската збирка „Кога тајно ги мамев чувствата“ од роднокрајниот автор Далибор Стојанов. Станува збор за  втора објавена книга на авторот а промоцијата е во склоп на програмата на Општина Кочани за празнувањето на Петровден, празникот на градот.

Библиотека „Искра“