БИБЛИОТЕКА „ИСКРА“ СО НАЈАВА ЗА САЕМ НА КНИГАТА

ноември 26, 2021
1 минути

Почитувани,

Од 1-3 декември 2021 година ЈОУ Библиотека “Искра“ – Кочани ќе организира мини саем на книгата на кои ќе учествуваат Издавачките куќи „Култура“ и „Полица“. Учестуваат две издавачки куќи поради заштита и превенција од корона вирусот КОВИД-19

Саемот ќе биде отворен од 9 до 18 часот.

Ќе се почитуваат сите мерки за заштита и превенција од корона вирусот КОВИД-19.

Со почит,

Библиотека „Искра“