ЗА ВИКЕНДОТ „ПОНИКВА“ ВО ЗИМСКИ АМБИЕНТ?

ноември 26, 2021
0 минути

Од претпладневните часови на „Пониква“ почна да паѓа снег. Моментно покривката е околу пет сантиметри но како што ни јавуваат снегулките се се поголеми и ако се продолжи во ваков ритам се очекува за викендот да има дебела снежна покривка.

Убава можност за љубителите на зимскиот туризам и за зимските спортови да појдат кон „Пониква“ и да уживаат во нејзиниот зимски амбиент.

Големиот број угостителски објекти се подготвени за своите гости.

С. Ивановски