ДЕЛЕГАЦИЈА НА ЛЕВИЦА ЛО КОЧАНИ ПОЛОЖИЈА ЦВЕЌЕ ВО ЧЕСТ НА ДЕНОТ НА ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМОТ

мај 9, 2023
1 минути

Делегација на Левица ЛО Кочани положија цвеќе на Споменикот на слободата“ во Кочани.

На денешен ден капитулира Нацистичка Германија. Со тоа се означува крајот на Втората Светска Војна, војна во која својот живот го изгубија над 70 милиони жители.

Нека ни е среќен 9 мај, денот на победата над фашизмот!

Левица ЛО – Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ