ЏК „ГЛАДИЈАТОР“ НА МЕЃУНАРОДЕН ТУРНИР ВО СОФИЈА

Во Спорт
април 10, 2022
0 минути

Денес во Софија се одржа меѓународен натпревар во традиционално Џудо каде членовите на ЏК „Гладијатор“ од Кочани настапија со 3 натпреварувачи и се закитија со три места и тоа: Христијан Павлов 1 место, Дамјан Крстов 2 место, Ненад Максимов 3 место.

Исто така Дамјан Крстов беше прогласен за најдобар техничар на турнирот.

Покрај овој настан членовите на „Гладијатор“ зедоа учество на семинар за бразилско Џиу Џицуи се закитија со сертификати. Мешу другото судија беше и тренерот на „Гладијатор“ Драган шеќероски.

ЏК „Гладијатор“