ДО КОГА НА ИДИОТИТЕ ЌЕ ИМ БИДЕ ДОЗВОЛЕНО ДА СЕ ЗАБАВУВААТ?

мај 18, 2022
0 минути

Фотографиите се од дворот на ООУ „Никола Карев“ во Кочани направени денес.

Еве од самите фотографии јасно се гледа што може да направи домашното воспитување, алкохолот или дрогата со човекот (доколку пред тоа го имал тој епитет) бидејќи некој со здрав ум не прави вакви глупости.

Кој и да повикаме од надлежните во јавноста веќе утредента наидуваме на нивни реакции.

Затоа само овој пат би прашале „До кога на идиотите ќе им биде дозволено да се забавуваат.

С. Ивановски