ДОДЕКА ТРАЕ НАСТАВАТА, УЧИЛИШТЕТО ВНАТРЕШНО СЕ РЕНОВИРА

декември 22, 2022
0 минути

Ученици од СОУ „Гошо Викентиев“ се пожалија дека додека се на училиште и наставата е во тек, училиштето внатрешно се реновира.

Како што потенцираат сета таа врева што се создава им смета за нормално следење на наставата.

Како што стои во дописот тие предлагаат да се за кратко прекине реновирањето а истото да продолжи додека тие бидат на зимскиот распуст.

С. Ивановски