ДВЕ РАЗЛИЧНИ ПЛАНИНАРСКИ АКЦИИ РЕАЛИЗИРАА ЧЛЕНОВИТЕ НА ПСК „ОСОГОВО“ ОД КОЧАНИ

Во Спорт
јуни 10, 2024
0 минути

Недела 9 ти Јуни ПСК „Осогово“ од Кочани реализира две различни планинарски акции на две различни локации.

Една на „Шар Планина“ на која се искачени врвовите „Церипашина“ 2437мнв, „Антени“ 2520, „Син Врв“ 2550, „Карабунср„ 2600, „Бскардан“ 2704 и „Титов Врв“ 2747 мнв и втората група на планината „Кораб“ со посета на „Корабски Водопад“ и искачување на „Рибничка Скала“ 2305мнв.

Изведени две тешки планинарски акции и акции за припрема на екипа за Високогорско искачување во текот на овој месец.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ