„ЕКСТРА ФУНГИ“ И „МЕТАС“ ДОДЕЛИЈА НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА НА УЧЕСНИЦИТЕ НА НОВОГОДИШНИОТ КОНЦЕРТ

декември 30, 2022
1 минути

Компанијата „Екстра Фунги“ од Кочани и конфекцијата „Метас“ од Кочани им поделија новогодишни пакетчиња на сите дечиња, учесници на завршниот новогодишен концерт, кој во организација на ОМУ „Ристо Јуруков“ од Кочани се одржа во „Паркот на Револуцијата“ како дел од годинешниот „Новогодишен базар“.

С.  Ивановски