ФА „ЉУПЧО САНТОВ“ УЧЕСТВУВАШЕ НА ПРАЗНИКОТ НА РОЗАТА ВО КАЗАНЛАК

јуни 6, 2023
0 минути

Од 2 до 5 јуни Фолклорниот ансамбл „Љупчо Сантов“ од Оризари беше дел од 120. издание на Празникот на розата во Казанлак, Бугарија.

Ансамблот имаше три настапа и учествуваше во дефилето со над 10 илјади учесници.

Општина  Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ