ООУ „НИКОЛА КАРЕВ“ – ПОКАНА НА ПРЕТСТАВА

мај 22, 2023
1 минути

Почитувани граѓани на Општина Кочани ве покануваме на представа која ќе се одржи на 26.05.2023год. (петок) во НУЦК ,,Бели Мугри” – Кочани во 16:30 часот која ја организира ООУ ,,Никола Карев” – Кочани подржана од ДАФ под менторство на наставничката Кате Синадинова и нејзините сорботници наставниците Љупка Стојменова Ангелина Катмерова Алексова и Радмила Божиновска со учениците од 5-3 одделение.

Голема благодарност до директорката на ДАФ, Кристина Атанасова Арсова што ни даде огромна подршка во овој проект.

ООУ Никола Карев-Кочани

ДАФ#Општина Кочани#

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ