„ФУДБАЛ СТАРС“ НА МЕЃУНАРОДЕН ФУДБАЛСКИ ТУРНИР „САНДАНСКИ КУП“ ВО БУГАРИЈА

Во Спорт
февруари 21, 2023
0 минути

Од 22 до 26 Февруари две генерации на „Фудбал Старс“ ќе учествуваат на традиционалниот меѓународен фудбалски турнир „Сандански Куп“  кој ќе се одржи во градот Сандански (Бугарија) за генерациите 2007 – 2015 година.

Екипата на „Фудбал старс“ која по петти пат ќе учествува на овој турнир кој еднаш и го има освоено ќе натпреварува со генерациите 2012 и 2013година.

С.  Ивановски