ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 22.02.2023 ГОДИНА (СРЕДА)

февруари 21, 2023
0 минути

За Среда (22.02.2023 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

10:00 – 13:00 часот: улица „Маршал Тито“ кај „Камел“ и околните објекти.