„ГО-КА СПОРТ“ ИМ ПОДАРИ 10 ТОПКИ НА МЛАДИНСКИТЕ ШКОЛИ НА „ОСОГОВО“

октомври 2, 2023
1 минути

Сопственикот на компанијата „Го-ка Спорт“ Горан Петров вечерва ги зарадува фудбалерите од младинските погони на ФК „Осогово“.

Имено тој на тренерите Тоде Митев и Сашко Атанасов им предаде 10 топки за да можат дечињата да ги користат во тренажниот процес.

Инаку компанијата „Го-ка Спорт“ со вакви гестови на добра волја досега има зарадувано и други спортски здруженија од градот. Неодамна ги даруваше борачите на „Спартак“ со 30 шушкавци.

Гест за поздравување и почитување.

Малкумина стопанственици во градот го имаат срцето на Горан Петров.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ